Excellence Through Tradition and Innovation

Trust Hungary Corporation

Csúcsminőség és kitűnő vevőszolgálat

Állunk rendelkezésére!

Eszköz, amivel hozzájárulunk a borászok művészetéhez. A Trust elsődleges célja, hogy megfeleljen a vevők folyamatosan változó, egyre magasabb szintű elvárásainak.

Nyomon követés

Annak érdekében, hogy a borászokat elláthassuk a legpontosabb információkkal minden hordót nyomon követünk az erdőtől a raktárba kerülésen át, egészen a benne érlelt bor piacra kerüléséig. Igyekszünk a használatuk során szerzett tapasztalatokról is begyűjteni a legtöbb információt, melyeket a későbbi gyártásainknál már alkalmazni tudunk.

A technológia

Gyártás során, a legkorszerűbb technológiákat vegyítjük a régi, jól bevált módszerekkel, melyeket kiegészítünk a 300.000 db legyártott hordó tapasztalataival és a folyamatos innovációs, kutatási eredményeinkkel. Az amerikai és francia technológia, a magyar kreativitással kiegészülve, valamint az egyedi pörkölési eljárások együtt eredményezik az összetéveszthetetlen Trust íz világot.

Küldetésünk

Elsődleges célunk, hogy megfeleljünk a vásárlók magas minőségi elvárásainak, és arra törekszünk, hogy minden vevőnk a számára legmegfelelőbb terméket kínáljuk. A munkánk nem csak a hordóüzem kijáratáig tart, hanem folyamatos kapcsolatot tartunk a borászokkal.

HÍREK

KÓSTOLÁSI EREDMÉNYEK A RICASOLINÁL:

július 8, 2015

A Június izgalmas hónap volt a bor világában, mert a 2013-as Sangiovese kóstolása zajlott a Ricasoli pincészetnél, különböző gyártók hordóiból, A Ricasoli a világ második, egyben Olaszország legrégibb borászata, így a kóstolás mindenképpen különleges alkalomnak számított. Ez a pince a Chianti szülőhelye és több mint 1200 hektár kiváló terület tartozik hozzá.. A 2013-as Sangiovese kóstolás […]

Read more

ÜDVÖZÖLJÜK A TRUST ÚJ WEBOLDALÁN!

június 23, 2015

Gratulálunk, Ön rátalált a tölgyfa ágazat egyik leginnovatívabb blogjára, az Oak Notes-ra! Amikor közösen leültünk, hogy meghatározzunk az új weboldal tartalmát, úgy gondoltuk, egy blog elengedhetetlen része lesz az oldalnak. Mi a Trustnál nem csak a vevőinket szeretnénk ellátni jóminőségű tölgy termékeinkkel, hanem azt is szeretnénk, ha az emberek a szakmán belül és kívül is […]

Read more

Vevőink véleménye szerint