ÜDVÖZÖLJÜK A TRUST ÚJ WEBOLDALÁN!

Írta Trust Dátum június 23, 2015

Gratulálunk, Ön rátalált a tölgyfa ágazat egyik leginnovatívabb blogjára, az Oak Notes-ra! Amikor közösen leültünk, hogy meghatározzunk az új weboldal tartalmát, úgy gondoltuk, egy blog elengedhetetlen része lesz az oldalnak. Mi a Trustnál nem csak a vevőinket szeretnénk ellátni jóminőségű tölgy termékeinkkel, hanem azt is szeretnénk, ha az emberek a szakmán belül és kívül is jól informáltak lennének minden tölggyel kapcsolatos dologban.  Kezdetnek ezért szeretnénk megosztani néhány tölggyel kapcsolatos tényt:

–          Több, mint 100 különböző vegyület található a tölgyben, amelyek mind jelentősen befolyásolják a terméket, amellyel érintkeznek, például ízében, a száj-érzetben, színében és sok minden másban.

–          A fenntarthatóság szerves része a Trust folyamatainak. Üzemeinkben semmi nem vész kárba, a tölgy rönk minden részét felhasználjuk. Egyik legfontosabb feladatunk, hogy a hordógyártásra alkalmas geszt legnagyobb hányadából hordódonga készüljön, a minőségében azonos, de méretében nem megfelelő részekből az un. tölgy szegmenseket készítjük. Az ezen felül fennmaradó részeket pedig tűzifaként hasznosítjuk.

–          Az alkohollal érintkezésbe kerülő tölgy felület nagysága jelentősen befolyásolja a fermentáció folyamatát, ezzel megváltoztatva a végeredményt.

Sorolhatnánk még az érdekes tényeket a tölgyről, de inkább olvassa tovább az Oak Notes-t, mert bele fogunk merülni a legfontosabb témákba, amelyekről tudnia kell mielőtt fontos üzleti döntést hoz!

OSSZA MEG EZT A BEJEGYZÉST!

Trust

Description Test (HU)